Netstitch Verkoop je kwaliteiten ...


promo   

Image1\ Image2\ Image3\ Image4\ Image5\ Image6\ Image7\ Image8\ Image9\ Image10\ Image11\ Image12\
Bericht
  • Exception in loadConfig for unserialize forSale_path s:52:"/var/www/vhosts/netstitch.nl/webspace/httpdocs/vmfiles/";
  • To avoid this message, enter your virtuemart config and just save it one time

Naaiatelier

naaimachines2

Tijdens twee modeshows in Schijndel en een show in Waalwijk liepen en rolden onze catwalk-rolstoelers de nieuwe kledinglijnen Krekk, Skonn en Pluusz, een feestelijke, zakelijke en sportieve lijn. Bekijk hier een impressie van de modeshow in Waalwijk.


Onze leermedewerkers van het naaiatelier hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de nieuwe collecties Krekk, Skonn en Pluusz. Trots rolden en liepen onze catwalk-rolstoel-manequins een modeshow met deze drie collecties. 
Mode kent immers geen beperkingen, ook voor mensen in een rolstoel is er nu comfortabele, moderne kleding die gemakkelijk aan- en uit te trekken is.

______

Vanaf 1 januari 2009 werkt Netstitch samen met de Modevakschool Nationaal. Deze organisatie verzorgt al meer dan 75 jaar opleidingen van kleermakerspraktijkdiploma tot Haute Couture medewerker. Leermedewerkers kunnen nu ook op de leer/werkplek een mode-opleiding volgen.

Voor mensen met een lichamelijke handicap en/of rolstoelgebruikers kan Netstitch hierdoor inmiddels ook kleding op maat maken.

 

De kleding wordt gemaakt door mensen die een modevakopleiding op maat krijgen, het tempo van de opleiding is aan de indiviuele leermedewerker aangepast. Hierdoor kunnen de leermedewerkers toch hun diploma halen.

Het atelier combineert scholing, zorg en arbeid en maakt zo optimaal gebruik van de talenten van potentiële werknemers die (nog) niet of niet meer aan het reguliere arbeidsproces deel kunnen nemen. Netstitch heeft een werkgelegenheidsplan ontwikkeld voor mensen met een beperking die in de mode-industrie werkzaam willen zijn.

Hiervoor biedt Netstitch de kleermakerspraktijkopleiding aan: een maatwerkopleiding van ongeveer anderhalf jaar. Na het examen kunnen de geslaagden in een atelier, veranderateliers of zelfstandig aan de slag. Ze leren niet alleen kleding maken en verstellen, ook het toekomstperspectief van deze mensen verandert aanzienlijk.

Modieuze, betaalbare kleding voor en door mensen met een beperking, het mes snijdt zo aan twee kanten.

 

Netstitch op Facebook

Netstitch op Twitter

Terug naar boven

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries