Netstitch Verkoop je kwaliteiten ...


promo   

Bericht
  • Exception in loadConfig for unserialize forSale_path s:52:"/var/www/vhosts/netstitch.nl/webspace/httpdocs/vmfiles/";
  • To avoid this message, enter your virtuemart config and just save it one time

scholen

Netstitch biedt de ruimte voor studenten/leerlingen uit het beroepsonderwijs die een leerweg op maat nodig hebben. Samen met de scholen in de omtrek biedt Netstitch hen een kans om een diploma te behalen. Ook biedt Netstitch stageplekken voor stagiaires.

Leerweg op maat
De leerweg op maat wil zeggen dat leermedewerkers individueel op hun eigen niveau een diploma kunnen behalen (MBO niveau 1, 2, 3, 4 of HBO) inclusief de intensieve zorg die ze nodig hebben. Dit betekent dat de leermedewerkers worden opgeleid tot en met een erkend diploma voor beroepsonderwijs.
Vervolgens zet Netstitch zich ook in voor plaatsing van deze mensen op arbeidsplaatsen met jobcoach ondersteuning in het bedrijfsleven.

Door de samenwerking met bedrijven, scholen en instanties is het mogelijk om zowel erkende beroepsopleidingen te realiseren als borduurproduktie te leveren.

Erkend leerwerkbedrijf
Netstitch is gecertificeerd door ECABO, Calibris en het Kenniscentrum Handel.

Netstitch vervult een leerbehoefte die tot nu toe nog niet werd ingevuld.

Stagiares
Netstitch werkt samen met ROC Tilburg, het Summa College en KW1 College en Ecabo en biedt stagiaires een stageplek voor Mode-Maatkleding en Styling, voor AKA-opleiding Zorg, voor Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening (SMD), voor Sociaal Maatschapplijke Zorg (SMZ) en administratieve beroepsopleidingen.

Waar is dat
Netstitch is gevestigd in het bedrijvenhotel aan de Madame Curieweg 3, 5482 TL in Schijndel.

 

 

 

 

Netstitch op Facebook

Netstitch op Twitter

Terug naar boven

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries