Netstitch Verkoop je kwaliteiten ...


promo   

Bericht
  • Exception in loadConfig for unserialize forSale_path s:52:"/var/www/vhosts/netstitch.nl/webspace/httpdocs/vmfiles/";
  • To avoid this message, enter your virtuemart config and just save it one time

nominatie BESO 'onderneming met een sociaal hart'

Netstitch is genomineerd voor de titel 'onderneming met een sociaal hart'. Deze wedstrijd van het Brabants Expertisecentrum Socialer Ondernemen (BESO) is voor ondernemers die een winstoogmerk hebben, maar ook mensen in dienst hebben die (nog) niet volledig deelnemen aan het regulieren arbeidsproces.

 

Het atelier, een initiatief van Netty Beyer, combineert scholing, zorg en arbeid en maakt zo optimaal gebruik van de talenten van potentiële werknemers die (nog) niet of niet meer aan het reguliere arbeidsproces deel kunnen nemen. Netstitch heeft een werkgelegenheidsplan ontwikkeld voor mensen met een beperking die in de mode-industrie werkzaam willen zijn.

In 2010 is een eigen kledinglijn ontwikkeld en ontworpen voor en door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er worden binnen het concept diverse trainingen gegeven zoals een catwalk training voor rolstoelmannequins, verkooptraining, webwinkelbeheer en administratieve ondersteuning op maat.

Ook biedt Netstitch de kleermakerspraktijkopleiding aan: een maatwerkopleiding van ongeveer anderhalf jaar. Na het examen kunnen de geslaagden in een atelier, veranderateliers of zelfstandig aan de slag. Ze leren niet alleen kleding maken en verstellen, ook het toekomstperspectief van deze mensen verandert aanzienlijk.

Publiciteit
De bekendmaking van de winnende onderneming met sociaal hart is 25 november tijdens een besloten gelegenheid in Tilburg. De hoofdprijs is 1.500 euro plus de nodige publiciteit. Netstitch is één van de twaalf kanshebbers. Behalve de hoofdprijs is er ook een geldbedrag voor de nummers twee en drie.

BESO levert een concrete bijdrage aan de beleidsdoelen uit het programma Dynamisch Brabant 2009-2011 door mee te werken aan het verhogen van de participatiegraad en de inzetbaarheid van de Brabantse beroepsbevolking. Vanuit BESO worden ondernemers ontzorgd, ondersteund en gefaciliteerd bij het in dienst nemen van werkzoekenden. Het gaat hierbij om 'socialer' ondernemen.

Bron: http://www.socialezakeninbrabant.nl/ondernemers/best-practices

Netstitch op Facebook

Netstitch op Twitter

Terug naar boven

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries