Netstitch Verkoop je kwaliteiten ...


promo   

Bericht
  • Exception in loadConfig for unserialize forSale_path s:52:"/var/www/vhosts/netstitch.nl/webspace/httpdocs/vmfiles/";
  • To avoid this message, enter your virtuemart config and just save it one time

(leer)medewerkers

Bij Netstitch werken (leer)medewerkers, we stellen u voor aan:

 

mj  

 Weet iets van computers en helpt de leermedewerkers bij het verkrijgen
van basisvaardigheden op de computer en websites maken.
Houdt zich daarnaast ook bezig met verschillende vormen van
energetisch werk zoals EFT, healing en reading.

 george    

Mijn naam is George, ik ben 33 jaar oud. Ik heb 'n functie beperking.

Ik heb voordat ik bij Netstitch kwam werkte ik op 'n activiteitencentrum. Hier waren de deelnemers goed voor de productie en daar was ik niet zo mee eens, dus ik heb besloten om op zoek te gaan naar iets anders. Dus kwam ik bij Netstitch waar men erg goed aan de weg timmert waardoor mensen met een beperking een stukje dienstverlening kunnen en mogen bieden richting de maatschappij.
Binnen Netstitch ben ik leermedewerker dit wil zeggen dat ik de mogelijkheid krijg om mijn vaardigheden te ontplooien, waarvoor Netstitch ook 'n geldig certificaat aan mij verstrekt, waarmee ik als ik dat zou willen, de Arbeidsmarkt op kan. Maar dit wil ik niet.

Mijn taken binnen Netstitch zijn het bijhouden van de aan/afwezigheid van onze (leer)medewerkers, en het opzetten/bijhouden van het adresbestand.

Naast verschillende taken die ik ambieer, bied Netstitch mij ook mogelijkheden tot leren. Ik ben momenteel bezig met een opleiding Office, waar ik verschillende facetten leer die ik binnen Netstitch kan toepassen

Als men aan mij vraagt wat ik vind van Netstitch. Dan vind ik dat Netstitch prima weergeeft dat mensen met een arbeidsbeperking prima in staat zijn om werk te verrichten.

 joey    

Ja hallo beste bezoeker, ik ben Joey werknemer en leerling (= leermedewerker) van dit bedrijf waarbij ik mijn kunnen verder uitbouw naar een nieuw einddoel, namelijk het ruimte vrij maken naar een nieuwe toekomst. Hoewel ik 80 tot 100% ben afgekeurd voor de arbeidsmarkt en dat ik volgens het UWV nooit een echte baan zal krijgen. Dat blijf ik als een roddel praatje zien en merk ik erbij op dat de meeste mensen alleen maar oog hebben voor datgene wat iemand lichamelijk mankeert (alleen kijken met het eerste oog kan ik al helemaal niet tegen). Ik doe hier bij Netstitch de administratie inkoop/ verkoop van het maatwerk.

Dat houdt in dat ik de aanvragen van kleding op maat die binnenkomen overtyp, afteken als inkoop en de opdracht naar het atelier doe. Als de opdracht terug komt van het atelier moet ik hem aftekenen als verkoop. Als de opdracht goed is afgetekend zorg ik ervoor dat deze gefactureerd gaat worden.

Ik heb hier al mijn eerste certificaat voor gekregen.

Buiten dat om leer ik ook aan html wat betekent dat ik verschillende computer talen aan het leren ben zoals of css met die accolade tekens {}.

Ik heb hier voor gekozen in verband met een eigen website die ik gemaakt heb www.fantasyboy.nl dan kan het best handig zijn om die talen te kennen, hoewel deze met microsoft office word is gemaakt en dat dit geen zuivere html codes gebruikt (zie word pagina opgeslagen als webpagina), bestand openen met kladblok niet uit te puzzelen valt vind ik dit toch wel boeiend.

Ook is het aan mij de lastige taak om logo's voor op verschillende kledij te ontwerpen met het zeer moeilijke programma PE Design, een heel moeilijk te leren programma voor om logo's te digitaliseren voor de borduurmachine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Netstitch op Facebook

Netstitch op Twitter

Terug naar boven

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries