Netstitch Verkoop je kwaliteiten ...


promo   

Image1\ Image2\ Image3\ Image4\ Image5\ Image6\ Image7\ Image8\ Image9\ Image10\ Image11\ Image12\
Bericht
  • Exception in loadConfig for unserialize forSale_path s:52:"/var/www/vhosts/netstitch.nl/webspace/httpdocs/vmfiles/";
  • To avoid this message, enter your virtuemart config and just save it one time

Netstitch

shirts

Netstitch is een organisatie met sociaal besef die zich inzet voor mensen met een beperking die een baan in het bedrijfsleven ambiëren. Netstitch doet dit door het creëren van een breed leerwerkbedrijf waarin alle facetten van het bedrijfsleven aan de orde komen. Hiervoor zijn individuele maatwerktrajecten opgezet.

Lees meer...

Nieuws

beperkt

De puzzelstukjes van Netstitch zijn gelegd... onderdeel van MeierWIJstad. Bekijk het interview met Netty Beyer [00:36 tot 00:58]

Heeft u al op Netty gestemd voor de Gouden Venus van Milo? Stemmen op Netty kan tot 9 september via de site www.goudenvenusvanmilo.nl

Lees meer...

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Webwinkel

babypakket-badjasje

In de webwinkel van Netstitch vindt u artikelen die geborduurd kunnen worden voor zowel particulieren als bedrijven. Voor klein en groot bv babyartikelen zoals slabbetjes, mutsjes, knuffels, tutpoppetjes/-doekjes, badjasjes, caps, handdoeken, badjassen, poloshirts, schoenenzakken, sleutelhangers.

Lees meer...

Borduuratelier

detail borduuurmachine

Wilt u een origineel babycadeautje?
Laat dan de babynaam borduren op een badjasje, badcape, knuffel, tut of slabbetje.
Ook borduren wij een logo of slogan op bedrijfskleding en voor een sportevenement een gepersonaliseerde cap, poloshirt, (golf)handdoek of badjas.

Lees meer...

Naaiatelier

naaimachines2

Tijdens twee modeshows in Schijndel en een show in Waalwijk liepen en rolden onze catwalk-rolstoelers de nieuwe kledinglijnen Krekk, Skonn en Pluusz, een feestelijke, zakelijke en sportieve lijn. Bekijk hier een impressie van de modeshow in Waalwijk.

Lees meer...

Kantoor

verticaal-toetsenbord

Netstitch is een bedrijf waar mensen met een beperking kunnen leren en werken in een omgeving waar zij hun kwaliteiten kunnen ontdekken en ontplooien. In het kantoor- en administratiedeel leren zij en voeren ze de kantoor- en administratieve vaardigheden uit die in een bedrijf voorkomen.

Lees meer...

Netstitch op Facebook

Netstitch op Twitter

Terug naar boven

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries