Netstitch Verkoop je kwaliteiten ...


promo   

Bericht
  • Exception in loadConfig for unserialize forSale_path s:52:"/var/www/vhosts/netstitch.nl/webspace/httpdocs/vmfiles/";
  • To avoid this message, enter your virtuemart config and just save it one time

Netty Beyer maakt kans op Gouden Venus van Milo

Netty Beyer is genomineerd voor de Gouden Venus van Milo. Een landelijke onderscheiding voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking die zich inzet voor de maatschappij. 
Netty maakt zich via de stichting Carestitch sterk voor scholing en werk voor mensen met een verstandelijke- of lichamelijke beperking.
Op haar 25ste raakte Netty arbeidsongeschikt door een kraakbeenprobleem. Sinds jaar en dag is ze betrokken bij de stichting Carestitch. De stichting ondersteunt het bedrijf Netstitch. Onder het motto ‘verkoop je kwaliteiten, niet je beperkingen’ biedt deze onderneming plaats aan mensen met een beperking. Bij Netstitch werken zij zowel op kantoor als in het naaiatelier in een werk- en leeromgeving. In het naaiatelier wordt rolstoelkleding op maat gemaakt en dagbesteding plus geboden.

De Gouden Venus van Milo is een initiatief van het DELA goededoelenfonds. Het fonds steunt projecten waarin mensen met een beperking iets goeds doen voor een ander. Met de verkiezing maken genomineerden kans op een geldbedrag van 10.000 euro voor hun project.
Mocht Netty de onderscheiding winnen dan wil ze de prijs gebruiken om de opleidingstrajecten van Carestitch en Netstitch verder uit te breiden. Stemmen op Netty kan tot 9 september via de site
www.goudenvenusvanmilo.nl.

Krachtenbundel Dela goededoelenfonds

Voor de krachtenbundel van het Dela goededoelenfonds heeft het bedrijf met een maatschappelijke missie Reëlle Communicatie professionele foto's gemaakt bij Netstitch.

Supportbeurs 2016

Op de Supportbeurs in Utrecht hebben onze mannequins Maikel, Richard, Jolanda en Celestine enkele modellen uit de kledinglijnen Skonn, Krekk en Pluusz geshowd. Maik de Boer was heel enthousiast over Netty Beyer-Kropman, de ontwerpster van de rolstoelmode en hij vertelde dat ook voor de camera. Mode op maat, ook voor mensen in een rolstoel :) Netstitch zorgt er voor dat er geen beperking in de mode is voor rolstoelgebruikers.

Enthousiaste Maik de Boer over rolstoelmode

Op de supportbeurs 2016 in Utrecht, showden onze mannequins items uit de kledinglijnen Skonn, Krekk en Pluusz. Maik de Boer was jurylid en heel enthousiast over de rolstoelmode van Netstitch en haar ontwerper Netty Beyer-Kropman. Voor de camera hield Maik de Boer een enthousiast betoog.

Van leermedewerker naar medewerker

Melissa van leermedewerker naar eerste medewerker met een jaarcontract.

Melissa is na het behalen van haar diploma kleermakerspraktijk niveau 2 nu werkzaam op het naaiatelier als medewerker. Is er een verschil voor haar in het werken als leermedewerker en het werk wat zij nu doet? We vroegen het haar.

Lees meer...

Netstitch op Facebook

Netstitch op Twitter

Terug naar boven

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries