Netstitch Verkoop je kwaliteiten ...


promo   

Bericht
  • Exception in loadConfig for unserialize forSale_path s:52:"/var/www/vhosts/netstitch.nl/webspace/httpdocs/vmfiles/";
  • To avoid this message, enter your virtuemart config and just save it one time

Beperkt? Niet in de mode!

Winkelen en kleding passen door mensen in een rolstoel is in reguliere winkels moeilijk danwel onmogelijk. Vaak hebben de mensen in een rolstoel ook geen standaard kledingmaat vanwege hun beperking. Wij maken modieuze en passende kleding voor en door mensen met een beperking. Kleding die gemakkelijk aan en uit kan én betaalbaar is.

In 2010 is een eigen kledinglijn ontwikkeld en ontworpen voor en door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De kledinglijn werd gelanceerd door middel van een fantastische modeshow. Zo vierde Netstitch haar 11-jarig jaar bestaan, een unieke modelijn voor en door mensen met een beperking. 

  1. zijn binnen het concept diverse trainingen gegeven aan de leermedewerkers van Netstitch, zoals een catwalk training voor rolstoelmannequins, verkooptraining, webwinkelbeheer en administratieve ondersteuning op maat.

Ook mensen in een rolstoel willen graag modieuze en betaalbare kleding dragen. De maatvoering van de kleding is aangepast aan hun beperking, de hoogte van het achterpand van een broek moet toch echt anders zijn dan die van iemand die loopt. 

  1. dit unieke modeconcept kan de klant zelf kiezen uit een stoffencollectie die tweemaal per jaar vernieuwd wordt.

Onze droom is om door middel van de mobiele modebelevenis om de kledinglijn ook dichtbij de doelgroep te brengen. Met een bus en een mobiele paskamer zodat de mensen in een rolstoel de modellen ook kunnen passen, de maten kunnen worden opgemeten en dan de door hun gewenste stof uitkiezen. Op het atelier wordt de kleding dan daarna (op maat) gemaakt.

Netstitch op Facebook

Netstitch op Twitter

Terug naar boven

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries