Netstitch Verkoop je kwaliteiten ...


promo   

Bericht
  • Exception in loadConfig for unserialize forSale_path s:52:"/var/www/vhosts/netstitch.nl/webspace/httpdocs/vmfiles/";
  • To avoid this message, enter your virtuemart config and just save it one time

fashion on wheels

Fashion on wheels, een initiatief van in de Zonnebloem, in samenwerking met het ROCvan Amsterdam. Dit project heeft als doel het ontwerpen van comfortabele, maar ook eigentijdse kleding voor mensen in een rolstoel. Op de website van Fashion on wheels staat ook een artikel over Netstitch.

 

 

 

Fashion on wheels: een bijzonder modeproject

Als je in een rolstoel zit is goed passende, comfortabele kleding extra belangrijk. Helaas is deze kleding vaak niet erg trendy. Dat moet anders, vinden wij. Daarom hebben we Fashion on wheels bedacht: een bijzonder modeproject, met als doel het ontwerpen van comfortabele, maar ook eigentijdse kleding voor mensen in een rolstoel.

Onderdeel van Fashion on wheels is een unieke ontwerpwedstrijd. Studenten Fashion Design van het ROC van Amsterdam gaan de uitdaging aan en ontwerpen een bijzondere kledingcollectie die aansluit op de wensen en behoeftes van de modellen: mensen in een elektrische of duwrolstoel. De winnende ontwerpen worden bekroond met de Fashion on Wheels Award. Het project is een initiatief van de Zonnebloem, in samenwerking met het ROC van Amsterdam. De ontwerpwedstrijd is vanaf 30 maart te zien in het RTL-programma Life 4 You.

Help rolstoelgebruikers aan meer mooie mode

Ons doel is eigentijdse, comfortabele kleding voor mensen in een rolstoel. Met jouw gift kan die trendy mode er ook echt komen. Met 100.000 euro kunnen we een mooie collectie produceren. Als we dit bedrag voor 1 juni 2014 niet halen, krijgt iedereen zijn geld terug. Doe ook mee! En help 250.000 rolstoelgebruikers in Nederland aan meer fashion. Doneren kan al vanaf vijf euro.

In Nederland zijn 250.000 mensen afhankelijk van een rolstoel. Ook zij willen zich leuk kleden.

 

...Want er kan zoveel meer dan je denkt...

 

 

Netstitch op Facebook

Netstitch op Twitter

Terug naar boven

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries