Netstitch Verkoop je kwaliteiten ...


promo   

Bericht
  • Exception in loadConfig for unserialize forSale_path s:52:"/var/www/vhosts/netstitch.nl/webspace/httpdocs/vmfiles/";
  • To avoid this message, enter your virtuemart config and just save it one time

Voorbereidingen modeshows 2015

De voorbereidingen voor de modeshow 2015 zijn in volle gang.
We showen drie verschillende modelijnen: feestelijk, zakelijk en sportief.
Op 22 januari van 19.30 – 21.30 uur en op 23 januari van 14.00 – 16.00 uur vindt de modeshow plaats op de Hoofdstraat 71a te Schijndel.

Met groot genoegen nodigen wij u uit voor onze 2-jaarlijkse modeshow. Tijdens deze modeshow willen wij u onze drie nieuwe modelijnen voor rolstoelgebruikers presenteren. Het gaat hierbij om een feestelijke, zakelijke en sportieve lijn. Voor deze modeshow hebben wij een leuk, vullend programma voor u klaarstaan.

Wij stellen u en anderen in de gelegenheid te kiezen tussen twee datums, namelijk: o 22 januari van 19.30 – 21.30 uur o 23 januari van 14.00 – 16.00 uur De modeshow zal plaatsvinden op Hoofdstraat 71a te Schijndel, bij deze locatie is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Voor € 7,50 bent u verzekerd van een plekje incl. een welkomst- en een pauzedrankje. Voor kaarten kunt u een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  o.v.v. ‘Kaarten Modeshow’en de gewenste datum.
Ook voor al uw vragen kunt u hier terecht. Wacht niet te lang want op is op. Wij hopen u graag te verwelkomen tijdens een van onze modeshows.

Ook deze keer is sponsoring van een model weer mogelijk. Bij donatie vanaf €100,- kunnen wij de naam van uw bedrijf koppelen aan een model. Tijdens de modeshow zal uw bedrijfsnaam dan op een scherm geprojecteerd worden, terwijl het model geshowd wordt door één van onze rolstoelmannequins op de catwalk. Wilt u ons steunen dan kunt u contact opnemen met Nanny op ’t Hoog (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Netstitch op Facebook

Netstitch op Twitter

Terug naar boven

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries