Netstitch biedt een individuele werkervaringsplek met een professionele begeleiding in een omgeving die voldoet aan de individuele zorgbehoefte.

Netstitch richt zich op de volgende activiteiten:

* Beroepsgerichte scholing

* Kantoor- en administratieve werkzaamheden

* Borduuratelier

* Naaiatelier

*(lichte) productiewerkzaamheden

De bedrijfsvoering van Netstitch wordt, onder deskundige begeleiding, door leermedewerkers uitgevoerd. Omdat de bedrijfsvoering kleinschalig is, leer je het complete bedrijfsproces kennen en kan je daardoor veelzijdig opgeleid worden. Hierdoor vergroot je je bedrijfskennis. Daarnaast leer je als leermedewerker gedurende het leertraject waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Netstitch kan naast het team van professionele medewerkers een beroep doen op vrijwilligers die de doelen van Netstitch mee helpen te bereiken.

VACATURES

Leermedewerker

Wij bieden uiteenlopende vormen van arbeidsmatige dagbesteding aan. Onze professionele begeleiders zorgen voor uitdagende werkzaamheden die passen bij jouw doelen en talenten. Zij ondersteunen jou precies zoals jij dat nodig hebt.

Je kan kiezen uit diverse afdelingen en werkzaamheden:

Wij hebben een afdeling “atelier” (waar naai- en herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden) en er is een borduuratelier.
Ook is er een afdeling “kantoor” (waar administratieve taken gedaan worden) en er is een afdeling “Studio” (waar lichte productiewerkzaamheden gedaan worden).
Door groei van onze onderneming hebben we plaats op alle 3 de afdelingen. 

Mocht je geen ervaring hebben dan is dat geen probleem; wij begeleiden en ondersteunen je bij elke stap.

Netstitch is een kleine onderneming waardoor we een beschutte en beschermende werkplek kunnen bieden. Tevens bieden we zorg en studiemogelijkheden.

Mocht je een verstandelijke of lichamelijke beperking hebben of op een andere manier een afstand hebben tot de arbeidsmarkt dan ben je bij ons van harte welkom.Vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die, samen met de leermedewerkers, willen werken aan onze producten en werkzaamheden en die een deel van de verzorging en/of begeleiding op zich nemen.

 
 Werkzaamheden verzorgende:

 * helpen met de lunch: bv boterhammen smeren en eten (aan)geven.

 * helpen met persoonlijke zorg 

 * jassen uit- en aandoen

Werkzaamheden creatieveling:

werkinstructies geven aan leermedewerkers

* begeleiding van leermedewerkers

* ondersteunen bij het maken van kleding

* bedienen van naaimachines

Wij vragen

Voor verzorgende is uiteraard ervaring in de zorg gewenst en voor de creatievelingen telt  natuurlijk ervaring met het maken van kleding en werken met een naaimachine. Verder vind je het leuk om met mensen om te gaan, ben je geduldig en enthousiast

Word jij onze nieuwe enthousiaste vrijwilliger? Wij nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Stagaire